Турция се опитва да се меси в политическия процес у

...
Турция се опитва да се меси в политическия процес у
Коментари Харесай

Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня, но в завода на ДБ не ги произвеждаме

Турция се пробва да се меси в политическия развой у нас. Тази позиция изрази пред БиТиВи Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България.

Според него Турция желае публично Движение за права и свободи да влезе във властта. 6 гласа трябвали на ГЕРБ, за по думите му и този уикенд ще се търсят тези гласове.

115 гласа към този момент били обезпечени. Тези гласове щели да се обезпечат евентуално с отсъстващи депутати. На Борисов му би трябвало политическа пералня, по тази причина толкоз ухажва Демократична България, тези перални от дълго време не ги създават в нашия цех, посочи Атанас Атанасов.

Той вижда шансове кабинетът Габровски да мине. Резерв от поддръжка имало при Българска социалистическа партия и Възраждане. Съпредседателят на Демократична България регистрира, че гласоподавателите желаят постоянен кабинет, по тази причина Демократична България и Политическа партия имат проект за втория мандат. Николай Габровски, съгласно Атанасов, ще реализира проект на Бойко Борисов.
 Атанасов: Зад Габровски щръква Борисов
Атанасов: Зад Габровски щръква Борисов

Ако се съберат ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия на процедура ще имаме хартиено правителство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР