Турция се надява, че Израел ще бъде осъден за геноцида

...
Турция се надява, че Израел ще бъде осъден за геноцида
Коментари Харесай

Ердоган: Турция очаква Израел да бъде осъден за геноцида в Газа

Турция се надява, че Израел ще бъде наказан „ за геноцида в линията Газа “ от Международния углавен съд на Организация на обединените нации в Хага. Това съобщи през днешния ден турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, представен от локалните медии.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1460
Днес се чака Международният съд на Организация на обединените нации в Хага да се произнесе по обвиняванията в „ геноцид “, отправени против Израел от Република Южна Африка.

Надявам се на позитивен излаз от процеса в Международния съд на Организация на обединените нации по делото за геноцид от страна на Израел. Очакваме решението на съда през днешния ден. Адвокатите ни са в Хага и наблюдават деликатно процеса, съобщи Ердоган.

Турският държавен глава разгласи неотдавна, че към 3000 юристи от името на Турция са се обърнали към съда в Хага с искане Израел да понесе отговорност за военните закононарушения, осъществени в палестинския анклав, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР