Турция прави живота на терористите „окаян“ навсякъде по света. Това

...
Турция прави живота на терористите „окаян“ навсякъде по света. Това
Коментари Харесай

Ердоган: Турция прави окаян живота на терористите по света

Турция прави живота на терористите „ плачевен “ на всички места по света. Това съобщи турският президент Реджеп Тайип Ердоган, представен от БГНЕС.
" Докато имахме компликации да се борим с терористи, до неотдавна даже и в границите на нашите граници, през днешния ден вършим живота на терористите плачевен на всички места по света - от Ирак до Сирия, от Европа до Централна Азия ", уточни Ердоган на церемонията по откриването на новата академична година в университета в провинция Измир.
Също споменавайки филантропичните старания на Турция, Ердоган разяснява, че страната му печели международна признателност с филантропичната си позиция, както и с трансграничните си интервенции за отбрана на сигурността. " Ако в Сирия към момента съществуват очаквания в миг, когато всички обръщат тил, най-големият дял принадлежи на Турция ", счита турският водач.
Ердоган напомни, че Турция е приютила повече от 3,5 милиона сирийци и 500 000 иракчани. " Ние вършим всичко това по силата на филантропичен, умишлен и ислямски дълг ", счита още президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР