Турция очаква групата за реформи на Европейския съюз да бъде

...
Турция очаква групата за реформи на Европейския съюз да бъде
Коментари Харесай

Турция очаква конкретни стъпки за присъединяване към ЕС след одобрението за Швеция в НАТО

Турция чака групата за промени на Европейския съюз да бъде съживена, откакто, сподели почитан турски чиновник пред " Ройтерс ".

Анкара чака съответен прогрес от Европейски Съюз по въпроси като безвизовото пътешестване, както и затварянето на някои глави за присъединението към блока, сподели служителят, добавяйки, че Западът би трябвало да поддържа Турция в нейните финансови потребности.

Турция ще развие " рационални " връзки със Съединените щати и чака бързо разрешаване на някои проблеми, макар че може да не бъдат решени всички проблеми, сподели източникът.

По думите му Анкара няма да навреди на връзките си с Русия, до момента в който се доближава към Запада.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган, че Европейски Съюз би трябвало да отвори пътя за присъединението на Анкара към блока, преди турският парламент да утвърди кандидатурата на Швеция за присъединение към НАТО.

 Вашингтон: Преговорите на Турция за Европейски Съюз и Швеция в НАТО са разнообразни неща Вашингтон: Преговорите на Турция за Европейски Съюз и Швеция в НАТО са разнообразни неща

Веднага след изказването представител на и че участието в Европейски Съюз и в НАТО са разнообразни процеси. Подобно изказване беше направено и от Държавния департамент на Съединени американски щати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР