Турция и другите нации все още трябва да разговарят с

...
Турция и другите нации все още трябва да разговарят с
Коментари Харесай

Турция: Руското дело трябва да бъде изслушано

Турция и другите народи към момента би трябвало да беседват с Русия, с цел да оказват помощ за преустановяване на войната в Украйна, сподели в неделя представителят на турския президент, добавяйки, че Киев се нуждае от повече поддръжка, с цел да се отбрани, съобщи Агенция " Ройтерс ".

Турция има положителни връзки както с Русия, по този начин и с Украйна и се опита да посредничи в траялия месец спор.

„ Ако всички горят мостовете си с Русия, тогава кой ще приказва с нея в края на деня “, сподели Ибрахим Калин на интернационалния конгрес в Доха.

„ Украинците би трябвало да бъдат подкрепяни с всички вероятни средства, с цел да могат да се пазят... само че съветското дело би трябвало да бъде изслушано, по един или различен метод, с цел да може да бъде разбрано. "

Президентът на Украйна, Володимир Зеленски, прикани Запада да даде на страната танкове, самолети и ракети, с цел да отблъсне съветските сили. Западът отговори на съветската инвазия, като наложи необятни стопански наказания на Москва.

Анкара споделя, че нахлуването на Русия е недопустимо, само че се опълчва на западните наказания и не се причислява към тях.

Икономиката на Турция, която към този момент е напрегната от декемврийската валутна рецесия, разчита в огромна степен на съветската енергетика, търговия и туризъм. От началото на войната, на 24 февруари, хиляди руснаци дойдоха в Турция, виждайки я като несъмнено леговище от глобите.

Ахмет Бурак Даглиоглу, началник на капиталовия офис в Турция, сподели на форума настрана, че някои съветски компании реалокират активността си в Турция.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР