Турция е велика страна и под ръководството на президента Реджеп

...
Турция е велика страна и под ръководството на президента Реджеп
Коментари Харесай

Турция: Ще направим необходимите стъпки спрямо САЩ

Турция е велика страна и под управлението на президента Реджеп Тайип Ердоган ще предприеме стъпки, подобаващи на статуса й, съобщи през днешния ден турският вицепрезидент Фуат Октай, разяснявайки решението на Съединени американски щати да вкарат наказания против министрите на правораздаването и на вътрешните работи на Турция - Абдулхамит Гюл и Сюлейман Сойлу, съобщи Анадолската организация, представена от Българска телеграфна агенция.

Величието на една страна се дефинира не от икономическите, военните или географските й параметри и това още веднъж бе доказано от дейностите на Съединени американски щати, уточни Октай.

Великите страни работят в границите на нормите на интернационалното право, съблюдават споразуменията, както и правилата за правдивост и почитание, не отстъпват от ползите на народа в името на проектите на обособени групи, а също по този начин непрекъснато поддържат угнетените, написа в Туитър Октай.

Съединени американски щати оповестиха през вчерашния ден, че вкарват наказания против министрите на правораздаването и на вътрешните работи на Турция поради проблема с американския свещеник Андрю Брънсън. Пасторът, намиращ се под домакински арест в Турция, е упрекнат във връзки с терористичните организации ФЕТО и ПКК.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР