Турция е в потрес – новата изгора на Чаатай Улусой

...
Турция е в потрес – новата изгора на Чаатай Улусой
Коментари Харесай

Чаатай си хвана дърто коте за гадже

Турция е в шок – новата възлюбена на Чаатай Улусой Едже Шукан е с 14 година по-възрастна от него! Двамата се срещат от няколко седмици и никак не се тормозят от голямата възрастова разлика посред им. „ Изглеждат доста щастливи дружно! ”, разясняват близки до 32-годишния артист.



Турската преса е в потрес от това коя е новата интимна другарка на Чаатай

Едже е паметна персона в света на турската мода. На млади години тя е била топ манекенка, а след това се е подвизавала като редактор в журнали като „ Вог ” и „ Мари Клер ”. Пред нея са се изповядвали световноизвестни дизайнери, след които Жан-Пол Готие и починалия към този момент Карл Лагерферлд.

2023-а се оказа съдбовна година за връзката на екранния Яман Копер и отколешната му избраница Дуйгу Саръшан. Двамата скъсаха през зимата, като причина за разлъката им беше забежка на Улусой с Илкин Тюфекчи.

Сексапилната девойка Саръшан и Чаатай се загаджиха през есента на 2016-а около работата си в сериала „ Вътрешен човек ”. Преди това възлюбена на Улусой беше Серенай Саръкая – партньорката му от турския „ Ориндж Каунти ”.



Едже Шукан е на 46, само че още си я бива
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР