Турция е решена да продължи с изпълнението на целите си

...
Турция е решена да продължи с изпълнението на целите си
Коментари Харесай

Ердоган: С доближаването до целите ни, фронтът срещу Турция се разраства!

Турция е решена да продължи с осъществяването на задачите си за стогодишнината от основаването на републиката през 2023 година, съобщи турският президент Реджеп Тайип Ердоган, като съобщи, че с доближаването до задачите " фронтът на офанзивите против Турция се разраства ", съобщи турската частна телевизия НТВ, представена от Българска телеграфна агенция.

В обръщение по случай националния празник на страната на следващия ден Ердоган съобщи, че страната ще продължи да работи и отсега нататък съгласно личната си визия и стратегия, " без да се преценява кой какво споделя и прави ".

" С приближаването ни към нашите цели фронтът на офанзивите против нашата страна се разраства, броят и дозата се усилват. Със силата, която черпим от своя народ, една по една громим тези атакуващи талази, разпростряли се от дипломацията до стопанската система и полезностите ни ", съобщи той.

" Решени сме да реализираме задачите си по същия метод, както основополагащата воля на нашата република избави това родно място от окупацията, разбивайки проектите на непознатите сили ", сподели още Ердоган.

На 29 октомври Турция празнува Деня на провъзгласяването на републиката през 1923 година На този ден Мустафа Кемал Ататюрк афишира в тирада пред депутатите основаването на новата, обърната към полезностите на запада парламентарна Република Турция върху руините на Османската империя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР