Турция е подготвила термокамери и други предпазни мерки срещу разпространението

...
Турция е подготвила термокамери и други предпазни мерки срещу разпространението
Коментари Харесай

Турция инсталира термокамери в борба срещу новия коронавирус от Азия

Турция е подготвила термокамери и други защитни ограничения против разпространяването на новия грипоподобен ковид, само че сега няма случаи или рискови пациенти, заяви Министерството на здравеопазването.

Броят на смъртни случаи в резултат на вируса, който произлиза от Китай, се усили до 9 с 440 доказани случая. Китайските здравни чиновници обявиха, че управляващите се стремят да управляват огнището, а данните демонстрират, че той се популяризира „ респираторно “.

Новото летище в Истанбул е главен интернационален център, обслужил над 50 милиона пасажери през предходната година, а турските самолетни компании правят ежедневни полети до дестинации в Китай, в това число Пекин, Шанхай и Гуанджоу.

„ Имаме подготовка, в това число да отведем рисков пациент от Китай в карантинната ни стая и да го закараме в болничното заведение посредством особено избрана кола за спешна помощ “, съобщи министерството пред Анадолската организация.

„ Световната здравна организация (СЗО) не предложи термокамери за Турция, само че ние по този начин или другояче взехме всички защитни ограничения, в това число термокамери “, се добавя в изказването.

Вирусът, произхождащ от централния китайски град Ухан, към този момент се е популяризирал в съществени градове на Китай, както и в Съединени американски щати, Тайланд, Южна Корея, Япония и Тайван.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР