Турция е изработила нов план за прекратяване на войната в

...
Турция е изработила нов план за прекратяване на войната в
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган промотира план за мир в Украйна?

" Турция е изработила нов проект за преустановяване на войната в Украйна и Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва интензивно го промотира ", това написа едно от дребното опозиционни съветските управляващи издания " Новая газета " .

Според медията преди всичко в плана на Анкара се планува заледяване на военните дейности, съобразено със сегашните фронтови линии, добави изданието, което се базира на свои източници.

" Следващата стъпка е замяна на всички военнопленници сред Русия и Украйна ", уточни още " Новая газета ".

" В плана също се предлага планува управляващите в Киев да не причисляват страната към военни блокове до 2040 година, а Русия да не възпрепяства влизането на Украйна в Европейския съюз ", добави вестникът.

" Предвижда се и осъществяване на няколко референдума през 2040 година Общонационален - за външнополитическия курс на Украйна и локални. Предлага се последните допитвания да бъдат извършени под интернационален надзор в окупираните от силите на Москва елементи на Южна и Източна Украйна. Населението на тези области би трябвало да реши дали желае да живее в Украйна или Русия ", написа още " Новая газета ".

Изданието добави: Въпросният документ е изпратен във Вашингтон, Киев, Москва, Брюксел и Лондон. Той обаче едва ли ще бъде сбъднат на процедура.

" Това е минимум деветият проект от началото на войната на Русия против Украйна (24 февруари 2022 г.). Единствените точки, които се реализираха, бяха тези за размяната на военнопленници ", напомни медията.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР