Турция 16 юни 19:00 Уелс Състав Чакър Уорд Челик Робъртс

...
Турция 16 юни 19:00 Уелс Състав Чакър Уорд Челик Робъртс
Коментари Харесай

Турция - Уелс


Турция

16 юни 19:00

Уелс
 Състав Чакър Уорд Челик Робъртс Айхан Мефъм Сьойюнджю Родън Мераш Дейвис Йокушлу Морел Чалханоглу Алън Туфан Рамзи Караман Джеймс Юндер Бейл Мур Треньор Шенол Гюнеш Робърт Пейдж Резерви Байъндър Дейвис Гюнок Хенеси Актюроглу Брукс Анталялъ Гънтър Демирал Джонатан Дервисоглу Левит Кабак Локиър Кахведжи Норингтън-Дейвис Кьокджю Робъртс Мюлдюр Уилсън Токьоз Уилямс Язъджъ
Турция и Уелс се изправят в любопитен конфликт на Евро 2020. Срещата от група " А " на шампионата е довечера от 19:00 часа. Двубоят ще се организира на Олимпийския стадион в Баку.

Южните ни съседи отстъпиха с 0:3 на Италия в откриващия мач на конкуренцията, до момента в който " дракоките " стигнаха до точка против Швейцария.
 Италия разруши Турция с 3:0 на старта на Евро 2020
Италия прегази Турция на старта на Евро 2020

Класическа победа за " адзурите " в Рим



Турците няма право на неточност в мача. Възпитаниците на Шенол Гюнеш ще разчитат и на огромна фенска поддръжка, поради близостта на страната с Азербайджан.

Очаква се селеционерът да направи няколко промени в състава си. За титуляри се спрягат Дженгиз Юндер и Ирфан Джан Кахведжъ.

Селекционерът на Уелс Робърт Пейдж няма проблеми с контузени футболисти. Очаква се той да заложи на същия състав, стигнал до реми против Швейцария.
 Уелс измъкна тъждество от Швейцария в Баку
Уелс измъкна тъждество от Швейцария в Баку

Двата тима приключиха 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР