Турското министерство на вътрешните работи съобщи днес, че Анкара е

...
Турското министерство на вътрешните работи съобщи днес, че Анкара е
Коментари Харесай

Турция депортира в САЩ американски терорист

Турското министерство на вътрешните работи заяви през днешния ден, че Анкара е депортирала в Съединени американски щати американски " задграничен войник терорист ", съобщи Анадолската организация.

На 11 ноември Анкара стартира да депортира арестувани бойци на " Ислямска страна ", които се намират в затвори или миграционни центрове в Турция или в Сирия, като даде да се разбере, че репатрирането им ще продължи даже в случай че техните родни страни са им лишили поданството. Турският вътрешен министър съобщи, че Турция " не е хотел " за задгранични бойци, съобщи Българска телеграфна агенция.

Случаите на депортиране не престават, а управляващите не прецизират дали всички обвинени са били свързани с групировката " Ислямска страна ", като употребяват събирателния термин " задгранични бойци терористи ", отбелязва ДПА.

Миналата седмица министерството на вътрешните работи заяви, че 150 " задгранични бойци терористи " са били депортирани от ноември насам.

Сред тях е имало германци, французи, австралийци, както и жители на Гърция, Дания, Ирландия, Белгия, Косово и Мароко /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР