Турският рефер Халил Умут Мелер беше изписан от болница, след

...
Турският рефер Халил Умут Мелер беше изписан от болница, след
Коментари Харесай

Турски рефер напусна болница след жестока атака на терена от президента на клуба

Турският рефер Халил Умут Мелер беше изписан от болница, откакто беше грубо атакуван от президент на клуба в края на мач от Суперлигата в понеделник.

Meler беше ранен от президента на MKE Ankaragucu Faruk Koca, което докара до дребна фрактура под окото му. Турската футболна федерация (TFF) спря националния футбол за неопределен срок след случая и ще организира среща, с цел да разиска събитията. Мелер беше сниман обичай и натъртван и носещ скоба за врата в болница във вторник, само че беше изписан в сряда сутринта.

Турският министър на правораздаването Йълмаз Тунч разгласи, че Коджа е бил задържан „ за пострадване и заплашване на държавен чиновник заради негов публичен дълг “. По-късно Коджа подаде оставка като президент посредством формалния уеб страница на Анкарагюджю. Мелер беше посетен в болница от президента на TFF Мехмет Буюкекси и вътрешния министър Али Йерликая.

Буюкекси сподели: „ Това тъжно събитие несъмнено не би трябвало да се не помни. Това би трябвало да бъде крайъгълен камък. “ Той добав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР