Турският президент заяви, че от днес ще започне процес на

...
Турският президент заяви, че от днес ще започне процес на
Коментари Харесай

Турция започва поетапно премахване на строгите ограничения

Турският президент съобщи, че от през днешния ден ще стартира развой на следено връщане към естествен живот, привързан с равнището на разпространяване на коронаривурса в другите окръзи. Това оповестява Анадолската организация, представена от.
Президентът уточни, че окръзите в страната са класифицирани в четири групи съгласно броя на случаите на ковид - окръзи с невисок, междинен, висок и доста висок риск от ковид. Той сподели, че всяка седмица окръзите ще бъдат оценени съгласно равнището им на риск, като ограниченията за нормализиране ще бъдат обновени един път на две седмици. Президентът уточни, че ще има стягане или разхлабване на ограниченията според от възстановяване или утежняване на обстановката с ковид в другите окръзи.
 Турция удължи рестриктивните мерки за туристите Турция удължи рестриктивните мерки за туристите
Турските управляващи още веднъж удължиха крайния период за условие от идващите пасажери на документ с негативен тест за ковид, съоб...
Ердоган сподели, че възбраната за излизане през уикендите ще отпадне в окръзите с невисок и междинен риск от позиция на ковид, а ще продължи още известно време в окръзите с висок и доста висок риск. Той уточни, че въведеният поради ковид вечерен час от 21.00 часа до 05.00 часа ще продължи. Ограниченията за излизане на хората над 65 години и за тези под 20 години ще отпаднат в окръзите с невисок и междинен риск. С изключение на окръзите с доста висок риск кафенетата и заведенията за хранене ще могат да работят от 07.00 до 19.00 часа с 50 % от потенциала си. Сватбени церемонии ще могат да се организират с наличие на до 100 души в окръзите с невисок и междинен риск, а в окръзите с висок и доста висок риск - с до 50 души и в случай, че не не престават повече от 1 час.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР