Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че признаването от Русия

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че признаването от Русия
Коментари Харесай

Ердоган определи руското решение за признаване на независимостта на Донецк и Луганск като неприемливо

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че признаването от Русия на отцепническите райони в Източна Украйна е „ недопустимо “ и прикани всички страни за зачитат интернационалното право, заяви Ройтерс, като се базира на турската телевизия Ен Ти Ви.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 571
„ Ние считаме това решение на Русия за недопустимо. повтаряме апела си за здрав разсъдък и за ценене на интернационалното право от всички страни “, сподели Ердоган пред публицисти в самолета при завръщането си от обиколка в Африка.

Той добави, че Анкара е подготвила " превантивни пакети "  от дейности като районна мощ, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 571  Вижте какви наказания постанова Англия на Русия Вижте какви наказания постанова Англия на Русия  Зеленски: Няма да има огромна война против Украйна  Зеленски: Няма да има огромна война против Украйна   Финландският президент разгласи, че съветските дейности в Украйна може да се отразят на общ план за нуклеарна централа Финландският президент разгласи, че съветските дейности в Украйна може да се отразят на общ план за нуклеарна централа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР