Турският президент Реджеп Тайип Ердоган увери, че Турция е взела

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган увери, че Турция е взела
Коментари Харесай

Ердоган: Никой вирус не е по-силен от мерките, взети от Турция

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган увери, че Турция е взела всички нужни ограничения против новия ковид и че "никой вирус не е по-силен " от ограниченията на страната, съобщи Анадолската организация.

Ердоган приказва на съвещание на парламентарната група на ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР).

"Дай Боже, Турция да премине през тази компликация без жертви, това е нашето предпочитание. Нито един вирус не е по-силен от нашите ограничения ", съобщи президентът.

Ердоган увери, че Анкара е подхванала навременно всевъзможни превантивни дейности, с цел да попречи на разпространяването на Ковид-19 в страната.

Турция удостовери първи случай на ковид

По-късно през днешния ден четирима турски министри - на опазването на здравето, на културата и туризма, на образованието и на търговията, ще се съберат на съвещание в Анкара, отдадено на ковид. След срещата ще бъде дадена конференция, на която се чака да стане известно дали учениците ще бъдат разпуснати във почивка.

Турските медии в това време излъчват фрагменти и разгласяват фотоси на осъществяваната постоянно стерилизация в публичния превоз. Страниците на вестниците и онлайн изданията изобилстват от информация за вируса и препоръки и рекомендации за предварителна защита.

Малко след среднощ през днешния ден турският министър на опазването на здравето Фахреттин Коджа оповести първия случай на инфектиран с новия ковид в Турция, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР