Турският президент Реджеп Тайип Ердоган каза, че цената на преминаването

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган каза, че цената на преминаването
Коментари Харесай

Ердоган: Ядрената война е катастрофа, спрете да говорите за това! 


Турският президент Реджеп Тайип Ердоган сподели, че цената на прекосяването към нуклеарна сила е пагубна. Това оповестява CNN Turk.

„ Цената на прекосяването към нуклеарна война е пагубна. Спрете да говорите за това, не би трябвало да мислите за това ", сподели той.


Ердоган прикани да се реши всичко благодарение на дипломацията.

Според него провеждането на " референдуми " на завзетите от страната агресор територии на Украйна провокира " още по-голямо безпокойствие ".

„ Това усложнява дипломатическите старания. Тук може да има анексия. Знам, че Путин ще го направи, в случай че му хрумне нещо “, споделя той.

Припомняме, Владимир Путин разгласи готовността си да употребява нуклеарно оръжие при положение на опасност за териториалната целокупност на Русия.

„ За тези, които си разрешават сходни изказвания по адрес на Русия, желая да припомня, че нашата страна също има разнообразни средства за заличаване. Когато териториалната целокупност на страната ни е застрашена, ние сигурно ще използваме всички средства, с които разполагаме, с цел да защитим Русия и нашия народ. Това не е блъф “, сподели Путин.

Превод: GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР