Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес заяви, че страната му

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес заяви, че страната му
Коментари Харесай

Ердоган нарече израелците „варвари“ и сравни Нетаняху и мрежата му с Хитлер и Милошевич

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган през днешния ден съобщи, че страната му ще направи „ всичко допустимо “, с цел да потърси отговорност от израелския министър-председател Бенямин Нетаняху и „ варварските “ управляващи след ударите в Рафах, предават турските медии.

 

Също като Хитлер, Милошевич, Караджич и други, те няма да могат да избегнат проклятието. Ние ще създадем всичко допустимо, с цел да призовем към отговорност „ тези варвари и убийци, които нямат нищо общо с човечността ", съобщи президентът.

 

" Нетаняху и неговата мрежа за убийства, неспособни да пречупят героичната опозиция на палестинския народ, от ден на ден затъват в личната си страна и се пробват да удължат политическия си живот, като проливат още кръв. Но скоро ще разбере, че това не носи никаква изгода ", сподели Ердоган, представен от държавната телевизия ТРТ-Хабер.

 

„ Престъпниците, извършващи геноцид и които досега са умъртвили над 36 хиляди наши палестински братя и сестри, през вчерашния ден обсипаха с ракети и бомби цивилни жители в бежанския лагер в Рафах, който оповестиха за безвредна зона. Това кръвопролитие, което се случи след апела на Международния съд за преустановяване на офанзивите, за следващ път разкри кървавото и подло лице на терористичната страна “, уточни още турският президент.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР