Турският президент Реджеп Ердоган съди за обида зам.-председателят на германската

...
Турският президент Реджеп Ердоган съди за обида зам.-председателят на германската
Коментари Харесай

„Канален плъх“. Ердоган съди зам.-председателя на германските либерали за обида

Турският президент Реджеп Ердоган съди за засегнатост зам.-председателят на немската демократична партия Волфганг Кубики, стана ясно през днешния ден.

Кубики нарекъл Ердоган в една от речите си „ канален плъх “ и това е причина за делото, изясни пред медиите немският юрист на турския президент Мустафа Каплан.

Кубики изрекъл обидните квалификации по време на предизборна акция предходната година. Той приказвал за бежанската политика на турското държавно управление и по отношение на това нарекъл Ердоган „ канален плъх “. Турция реагира доста остро на изявлението му и даже турското външно министерство в Анкара привика посланика на Германия, с цел да изрази публично неодобрението си.

Самият Кубики реагира умерено на заведеното дело.

„ От началото на първия си мандат през 2014 година господин Ердоган е завел близо 200 000 каузи за засегнатост. Това споделя всичко за този случай “, съобщи Кубики.

Той уточни също по този начин, че в Германия има независимост на словото и те са предпазени от конституцията.

Кубики подлагал на критика Ердоган по отношение на това, че е сключил преференциална за себе си договорка с Европейски Съюз за задържане на бежанския поток в Турция, а в това време бежанците по Балканския път се усилват доста. За обидата „ канален плъх “, Кубики посочи, че това са сладки животинки, които са умни и по тази причина постоянно стават основни герои в детските книжки.

Ердоган обаче се почувствал морално потиснат и афектиран, отвърна юристът му.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още  Грандиозни промени в </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР