Турският президент Реджеп Ердоган призова Гърция да отвори своите врати

...
Турският президент Реджеп Ердоган призова Гърция да отвори своите врати
Коментари Харесай

Ердоган зове: Гърция да отвори вратите си за мигрантите

Турският президент Реджеп Ердоган прикани Гърция да отвори своите порти в тирада в Истанбул преди срещата си с европейските водачи в понеделник.

В същото време не стопират взаимните обвинявания сред Анкара и Атина за обстановката по общата им граница. Поводът - видеоклип, оповестен от гръцкото държавно управление, демонстрира по какъв начин турски автомобил смъква част от оградата, издигната от гръцките управляващи.

" Отворете портите и се освободете от това задължение. Нека отидат в други европейски страни ", съобщи турският държавен глава,  представен от Bulgaria ON AIR .

A на фрагменти, публикувани от гръцкото държавно управление, се вижда турски брониран автомобил за гранично наблюдаване, който се пробва да смъкна част от огражденията по границата. Той е оборудван с уреди за на ден и нощно наблюдаване на границата.

Според гръцки медии - мигрантите, които се намират на границата, непрекъснато се пробват да пробият дупки в оградата, а гръцките сили ги отблъскват и неотложно поправят разваления сектор.

Друг видеоклип пък демонстрира по какъв начин турски служител на реда кара принудително мигранти да прекосяват границата с Гърция. На него се чува по какъв начин униформеният споделя на хората какво да вършат.

Хиляди мигранти пробват да влязат в Гърция, откогато Турция заяви в края на февруари, че към този момент няма да ги държи на територията си.

" Тук стоим към този момент седмица. Вечер е доста студено. Ако портите се отворят, несъмнено, че ще напусна, желая да отида в Германия ", сподели бежанецът от Сирия Хюсеин Ал Хасан./ Dnes.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР