Турският президент отново прикова вниманието върху себе си.Разрушава се създадената

...
Турският президент отново прикова вниманието върху себе си.Разрушава се създадената
Коментари Харесай

Ердоган: Западът се съгласява с Турция, че е нужна реформа в Съвета за сигурност на ООН

Турският президент още веднъж прикова вниманието върху себе си.

" Разрушава се основаната от Запада система за обезпечаване на личната му сигурност ", съобщи турският президент Реджеп Ердоган на конгреса на ръководещата Партия на справедливостта и развиването. 

Ердоган разкритикува системата за взимане на решения в Организация на обединените нации, като съобщи: " Западните страни стартират да се съгласяват с концепцията на Турция за нуждата от промяна на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ".

„ Докато страната ни сполучливо се оправя с незаконната миграция от Сирия от 11 години, ние следим суматоха в Европа заради руско-украинската рецесия. Ние се молим светът да излезе от сериозния интервал, през който минава, допустимо най-скоро “, сподели турският президент.

Ердоган бе безапелационен: " Докато упованията ни не бъдат изпълнени, ние няма да променим позицията си по отношение на разширението на НАТО за сметка на Финландия и Швеция ". Той повтори, че двете страни би трябвало да изпълнят изискванията на Турция по отношение на битката с тероризма като добави ново изискване - Швеция би трябвало да уволни министъра на защитата на страна, която е имала контакт с бойци на ПКК, написа " Сега ", представен от Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР