Турският президент Ердоган заяви, че санкциите, наложени от Запада на

...
Турският президент Ердоган заяви, че санкциите, наложени от Запада на
Коментари Харесай

Ердоган за санкциите: Европа ще пожъне това, което е посяла


Турският президент Ердоган съобщи, че глобите, наложени от Запада на Русия, са повода за енергийната рецесия в Европа. Европа ще " пожъне това, което е посяла ", сподели той.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че глобите, наложени от Запада на Русия, са повода за. Европейските страни ще " пожънат това, което са посели ", сподели Ердоган във вторник.

Европа ще има " съществени проблеми "  тази зима

Руският президент Владимир Путин употребява всички оръжия и средства. " за жалост е едно от тях ", добави турският президент. Той чака Европа да има " съществени проблеми " тази зима, само че това не важало за.

В началото на август Ердоган разгласи, че за в бъдеще Анкара ще заплаща за част от вноса на газ от  в рубли. Според специалистите това подсигурява, че Москва ще продължи да доставя Турция с газ през газопровода " Турски поток ". През 2021-а Турция си е осигурила половината от нужното количество природен газ от Русия.

Турция поддържа. Анкара доставя дронове на Киев, само че в това време не се включва към западните наказания против Москва. В Турция бяха контрактувани и коридорите в Черно море, които направиха вероятен износа на зърно от Украйна.

Путин: Санкциите са " опасност за целия свят "

С думите си Ердоган се приближи до реториката на Москва. В понеделник Кремъл упрекна Европа за прекъсването на доставките по " Северен поток 1 ". Проблемите със снабдяването " породиха поради наказания на западните страни, няма друга причина ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

По време на Източния стопански конгрес, който се организира за седми път във Владивосток, Владимир Путин дефинира глобите против Русия като " опасност за целия свят ". 

Путин във Владивосток

" Санкционната тресчица на Запада, нападателните му опити да наложи модел на държание на други страни, да ги лиши от суверенитет и да ги подчини на волята си " са най-голямото предизвикателство сега съгласно съветския държавен глава. Вътрешната стопанска система не се поддава на глобите, убеден е Путин. Но той въпреки всичко призна, че в някои браншове и райони на Русия има стопански проблеми. Путин предупреди за възходящите проблеми на международните пазари на храни, които могат да бъдат пагубни за доста хора.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР