Турският олимпийски стрелец Юсуф Дикеч се превърна в новооткрита интернет

...
Турският олимпийски стрелец Юсуф Дикеч се превърна в новооткрита интернет
Коментари Харесай

ПАРИЖ 2024: Факти за нашумелия олимпийски стрелец от Турция Юсуф Дикеч

Турският олимпийски стрелец Юсуф Дикеч се трансформира в новооткрита интернет сензация поради своя готин и неналожителен жанр. Стрелецът носеше общоприети очила, фланелка на тима и държеше ръката си повърхностно в джоба, а лицето му беше много безизразно, както демонстрират фотоси, публикувани в обществените мрежи.

Някои го нарекоха елементарен човек, инцидентно попаднал на Олимпиадата, а някои даже съпоставиха стила му с този на палач. Бързо бяха генерирани мемета, като някои го опълчиха на сръбския му конкурент Дамир Микеч, който носеше публични очила на едното око, леща върху другото и огромни протектори за уши. Микец и партньорката му Зорана Арунови и Дамир Микеч завоюваха злато за сръбския тим.

Ето някои известни обстоятелства за Юсуф Дикеч, турския олимпиец, който сега е интернет сензация.

Олимпийски деец.

51-годишният Юсуф Дикеч не е дилетант в олимпийското стрелбище. Той се състезава във всички летни олимпийски игри от 2008 година

Сребърен медалист в Париж

В Париж 2024 година Дикеч и Севвал Илайда Тархан завоюваха сребърния орден в смесената отборна дисциплинираност на 10 метра въздушен револвер предишния вторник. Това е първият орден за Турция в олимпийската пукотевица.

Отказ от формалната козирка

Много стрелци на олимпийското стрелбище в Шатору, централна Франция, избират да носят регулиращи козирки, наричани още щори, над едното око, с цел да понижат отблясъците и да получат по-добър фокус. Той избра да не го прави и стреля с две отворени очи.

Той в действителност имаше отбрана за слуха

Макар фотосите да наподобяват по този начин, като че ли той не е предпазвал ушите си по време на надпреварата, Дикец в действителност носеше жълти тапи за уши по време на финала. Тапите за уши обаче не се виждаха на изображението, което стана вирусно.

Надежда за Лос Анджелис

Дикеч приключи на 13-о място на сингъл и към този момент приключи бягането си на Олимпийските игри в Париж. Той гледа напред към идващите игри през 2028 година „ Надявам се да печеля златен орден идващия път в Лос Анджелис “, сподели той.

Бонус любопитни обстоятелства

Подобно на Дикеч, неговата партньорка Севвал Илайда Тархан също възприе " нехаен " жанр на снимане с ръце в джобовете. Тя обаче го направи с огромни протектори за уши и регулираща козирка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР