Турският национален авиопревозвач Turkish Airlines разширява програмата си, чиято цел

...
Турският национален авиопревозвач Turkish Airlines разширява програмата си, чиято цел
Коментари Харесай

Turkish Airlines разширява програмата си за безплатни нощувки в Истанбул

Турският народен авиопревозвач Turkish Airlines уголемява програмата си, чиято цел е да насърчи пътуващите да създадат междинна спирка и за няколко дни да прегледат града на Босфора. От 2017 година компанията, която е на половина благосъстоятелност на страната, покрива няколко нощувки на всички свои пасажери, избрали програмата за междинно кацане.

В момента две нощувки в 4-звезден хотел получават пасажерите от икономична класа, а три нощувки в 5-звезден хотел – тези от бизнес каса. От тази година превозвачът уголемява обсега на програмата и прибавя опция от нея да се възползват и пасажери от Съединени американски щати. Американците, които изберат да прекарат няколко дни в Истанбул, ще получат ваучер за хотел, който може да бъде осребрен през уеб страницата на самолетната компания, след закупуването на самолетен билет, излиза наяве от информация на самолетната компания.

Целим да покажем турското гостолюбие и неповторимите чудеса на Истанбул на нашите пасажери, избиращи услугата за настаняване с междинно кацане, като в същото време способстваме за туризма в Турция и усилваме броя на трансферните пасажери, летящи с Turkish Airlines “, разяснява генералният управител на Turkish Airlines Билал Екси, представен от Time out.

Авиокомпанията е известна с положителното си отношение към пасажерите и невероятните триумфи, които реализира на равнище маркетинг на страната. Припомняме, че единствено преди дни беше публично излъчен новия рекламен клип на Турция, направен точно от Turkish Airlines.
 Турция - Анталия „ Страна на чудесата “: Турция отново сподели по какъв начин се прави впечатляващ рекламен клип (видео)
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР