Турският национал Арда Туран е постигнал принципна договорка за трансфер

...
Турският национал Арда Туран е постигнал принципна договорка за трансфер
Коментари Харесай

Елиминиран от Лудогорец в ЛЕ взима Арда Туран

Турският национал Арда Туран е постигнал кардинална сделка за трансфер в добре известния у нас Истанбул Башакшехир. Новината удостовери персонално президентът на клуба Гьоксел Гюмюшдаг.

Арда Туран отпътува незабавно за Турция, с цел да реди трансфер

Башакшехир, който зимува преди всичко в локалното състезание на точка пред гранда Галатасарай, беше в една група с българския първенец Лудогорец в Лига Европа. Макар да завоюваха с 2:1 в Разград, турците бяха отстранени таман от „ орлите”, които се пребориха за 1:1 против Хофенхайм в последния си мач и по този начин завоюваха второто място в потока.

В същото време Туран е изцяло непотребен в състава на Барселона, като треньорът Ернесто Валверде по никакъв метод не има намерение да разчита на него. 30-годишният състезател прекара последните месеци в съществено изследване на вариантите си за нов тим и явно клони много съществено към автограф с истанбулския клуб.

Предложиха Туран на Милан

„ Имахме серия диалози с Арда Туран във връзка евентуален негов трансфер. В неделя даже пратихме клубните юристи до Испания”, сподели Гюмюшдаг пред fanatik.com. „ Имаше положителни развития. Аз също пътувах до Испания, с цел да беседвам очи в очи с Арда, с цел да схвана по какъв начин той би се чувствал, в случай че стане част от Башакшехир.”

„ Видях неговото предпочитание, има пламък у него. Накратко бих могъл да кажа, че Арда е човек с темперамент и упоритости. Има голямо предпочитание да пристигна при нас. Той е умел футболист, по тази причина и цената няма да е дребна.”

Барса без Туран на подготовка

„ Разбирам вълнението на всички медии в Турция, само че би трябвало да уважим институция като Барселона. Трябва да изчакаме процедурите, които са нужни, с цел да се завърши договорката. Имаме кардинална сделка, само че има и много точки, по които още няма единодушие. Трябва да се подхващат известни стъпки. Моят клуб, сътрудниците на Туран и Барселона са в непрекъснат контакт. Надявам се най-после да има позитивна развръзка”, заключи босът на Истанбул Башакшехир.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР