Турският клуб Хатайспор все още не е успял да открие

...
Турският клуб Хатайспор все още не е успял да открие
Коментари Харесай

Новината, че Атсу е намерен жив е фалшива, все още го търсят

Турският клуб Хатайспор към момента не е съумял да открие своя футболист Кристиан Атсу, откакто преди два дни медиите разкриха, че крилото е в болница след земетресението.

Повече от 9000 души са починали при трусовете в Турция и Сирия.

Първоначално беше обявено, че Атсу, който играе за клуба от Суперлигата Хатайспор, е липсващ, дружно със спортния шеф Танер Савут, след трусовете. Но изглеждаше, че Хатайспор е съумял да го открие, откакто вицепрезидентът на клуба Мустафа Йозат сподели, че Атсу е " изваден от останките с пострадвания ".

Информацията за Атсу, предоставена на Хатайспор, не можа да бъде доказана, когато клубът се свърза с болничното заведение.

" На клуба беше казано, че той е откаран в болница Дьортиол. Когато разбрахме, ние отидохме, само че той не беше там. За страдание, одобряваме, че Танер и Кристиан Атсу не са открити сега ", сподели лекарят на Хатайспорт Гюрбей Кахведжъ пред вестник " Хюриет ".

Треньорът на Хатайспор Волкан Демирел беше отчаян от първичните известия, които бяха посрещнати с задоволство от някогашния клуб на играча Нюкасъл и от Футболната асоциация на Гана.

" Моля, не пишете, че е бил избавен, без да сте сигурни. Хората имат фамилии. Надеждите, скръбта, болките се усилват ", сподели Демирел пред " Хюриет ".

" Все още няма вести от Атсу и Танер Савут. Не бих ли ги споделил, в случай че бяха в болничното заведение? Ще ги кажа незабавно щом новините дойдат ", добави той.

Описвайки претърпяното през последните дни, треньорът добави: " Минахме през доста сложни неща. Измъкнахме хора, които повярваха в мен, и за благополучие всички оцеляха. Хората работят денонощно, уповавам се и двамата да бъдат избавени. Футболистите от тима са при фамилиите си. Когато има информация, споделям всичко ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР