Турският клуб Галатасарай обяви, че се разделя с хърватския си

...
Турският клуб Галатасарай обяви, че се разделя с хърватския си
Коментари Харесай

Враг на Бербо успя да се издъни и в Галатасарай

Турският клуб Галатасарай разгласи, че се разделя с хърватския си треньор Игор Тудор, откакто отборът претърпя трета загуба в последните пет мача и беше свален от лидерската позиция в турската Суперлига. Това е следващият крах в новия поминък на някогашния футболист, който преди време влезе в спор с Димитър Бербатов, до момента в който водеше ПАОК.

Галатасарай падна с 1:2 от Малатияспор като посетител и разреши на Истанбул Башакшехир да ги изпревари на върха с 33 точки. Тудор, който по средата на предишния сезон пристигна от Карабюкспор, беше подложен на критика много гневно, защото пропиля задатък от 8 точки.

Иначе рецесията в клуба се задълбочи, откакто на 13-и януари е призован ексклузивен конгрес, на който ще бъде определен нов президент и нов ръб на клуба.

След вчерашната загуба от намиращия се в дъното до оня миг Малатияспор, хърватинът се скара с публицистите на конференцията: "Когато побеждавахме твърдяхте, че това е по този начин, тъй като имаме положителни футболисти. А когато губим се оказва, че губим поради треньора. Тук има две неща, които се пишат: Тудор напуща и упрекваме системата на игра за загубите ни, сподели още някогашният хърватски централен бранител и напусна конференцията.

Пораженията с 1:5 от Башакшехир и с 0:3 от Бешикташ обаче не се одобриха по никакъв начин добре от почитателите и публицистите, което ускори натиска върху Тудор. "На фона на изчезналите му резултати арогантното държане и държание, граничещо с липса на почитание, са необясними. Първо би трябвало да постигнеш нещо и по-късно да имаш искания, написа вестник Фотомач. Галатасарай е на 2-о място в класирането с 32 точки./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР