Турският Фенербахче постигна трета поредна победа в Евролигата, след като

...
Турският Фенербахче постигна трета поредна победа в Евролигата, след като
Коментари Харесай

Фенербахче измъкна трудна победа в Белград

Турският Фенербахче реализира трета поредна победа в Евролигата, откакто се наложи в Белград над Цървена звезда със 73:71.

Двубоят от 18-ия кръг в сръбската столица вървеше панер за панер от самото начало и решителните се оказаха последните две минути, в които гостите демонстрираха по-голяма централизация.

Първо Дайшон Пиер съумя да изравни за 71:71 1:16 минути преди края, а със сирената Лоренцо Браун вкара победния панер за " фенерите ".

Именно Пиер и Браун бяха най-резултатни за турския отбор с по 13 точки, до момента в който за Цървена звезда 17 вкара Джони О'Брайънт.

" Фенерите " заемат 11-то място във краткотрайното класиране, като на сметката си имат 8 победи и 10 провали, а играчите на Деян Радонич са 15-и с баланс от 6 победи и 12 загуби.

На 12 януари (вторник) отборът от Истанбул ще семейства на Саски Баскония, ден по-късно " звездашите " ще гостуват на Реал Мадрид.

В други мачове от нощес Макаби (Тел Авив) записа трета победа в последните си четири мача, откакто се наложи над Алба Берлин като посетител с 85:73, с помощта на 25 точки на резервата Тайлър Дорси, до момента в който в Атина съветският Зенит (Санкт Петербург) завоюва с 89:77 над Панатинайкос след 25 точки на Артурас Гудайтис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР