Турският актьор Къванч Татлъту, макар и да не е във

...
Турският актьор Къванч Татлъту, макар и да не е във
Коментари Харесай

Къванч Татлъту и съпругата му избягаха на екзотична почивка

Турският артист Къванч Татлъту, въпреки и да не е във върха на своята професионална кариера, е измежду най-популярните всемирски персони в Турция. Все още е измежду топ изборите за рекламни лица на разнообразни марки, а българската аудитория към момента не е не запомнила функциите му от екрана. Но през днешния ден не тъкмо той е във фокуса, а красивата му брачна половинка Башак Дизер.

Публикация, споделена от (@basakdizer) на Сеп 11, 2020 в 9:09 PDT

Къванч и Башак нямат безусловно никакво желание да пускат лятото да си върви, а и в страна като Турция това не е по никакъв начин мъчно. В последните дни звездната двойка се порадва на слънчевите лъчи и морската вода в региона на Урла, Измир. От фотосите в обществените мрежи виждаме, че двамата са наели и яхта, с която са намерили самотни плажове, на които да се скрият сполучливо от любопитните погледи на локалните, както и от папараците.

Публикация, споделена от (@basakdizer) на Сеп 20, 2020 в 8:50 PDT

На морската отмора на семейство Татлъту е бил и техният домакински любим - кучето им. Таблоидите в прилежаща Турция означават хубостта и съвършената спортна форма на Башак - нещо, което няма по какъв начин да не бъде видяно.

Публикация, споделена от (@basakdizer) на Сеп 26, 2020 в 5:17 PDT

Башак Дизер е дизайнер и притежател на кафене в Истанбул. Тя е със седем години по-възрастна от брачна половинка си. Медиите в Турция постоянно пишат, че тя има репродуктивни проблеми и по тази причина към този момент 4 години след сватбата им двамата нямат общ правоприемник, осведоми Дарик.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР