Турските власти са задържали в Анкара 20 души, заподозрени в

...
Турските власти са задържали в Анкара 20 души, заподозрени в
Коментари Харесай

Турция арестува 20 заподозрени за връзки с Ислямска държава и 147 души за извършване на финансови измами

Турските управляващи са задържали в Анкара 20 души, обвинени в присъединяване в действия на терористичната организация " Ислямска страна " (ИДИЛ) в турската столица, се оповестява през днешния ден в изказване на Главната прокуратура, представено от Анадолската организация. 

Операцията е осъществена от Столичната дирекция за битка с тероризма, под управлението на Главната прокуратура. 

Същевременно министърът на вътрешните работи на Турция Али Йерликая оповестява за интервенции, извършени в 56 окръга на страната, в границите на които са арестувани 147 души, обвинени, че са членове на незаконни групи и осъществяване на измами, заяви Анадолската организация. 

По време на интервенциите с кодово име " КАФЕЗ-49 "  (KAFES-49) е открито, че групировките са правили финансови измами в ущърб на обществени институции и организации, манипулиране на предложения, подправяне на пари, както и правене на подправени документи за идентичност. 

Йерликая поздрави Дирекциите за битка с тероризма и проведената престъпност, както и полицейските органи във всички окръзи за сполучливо извършените интервенции, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР