Турските сериали, иронизирани от едни и обичани от други, си

...
Турските сериали, иронизирани от едни и обичани от други, си
Коментари Харесай

От Смолян до Истанбул: Българката, която стана звезда в турските сериали! Историята на Юлия

Турските сериали, иронизирани от едни и обичани от други, си станаха желани продукции от доста малките екрани по нашите географски ширини. Това не трябва да ни изненадва. Битът ни е непосредствен, връзките сред хората са познати. Затова и турските артисти станаха същински звезди, надскачащи мащабите на Турция.

Виж още: Зейнеб Маджурова с двоен празник, приказва за майчинството и компликациите

Заради това турските продукции станаха и същински магнити за продуценти и артисти от прилежащи страни. Иво Аръков към този момент се снима в турски сериал, само че той надалеч не е единственият българин, който го е направил. Има и различен наш съотечественик и това е Юлия Порязова.

Юлия може да се похвали, че към този момент е пробила в турското кино и че се е снимала в продукции, в които вземат участие имена като Берен Саат и Еркан Петеккая. " Когато погледна обратно, мога да кага, че животът ми е изпълнен единствено с хубави прекарвания. Може би тъй като още от дребна получих късмет да бъда в неповторима среда, измежду известни хора и да работя с тях ", споделя пред " България Днес " Юлия Порязова.

Виж още: Нова година, нова намеса: Андреа в Истанбул за интервенция, придружи я тайнствен мъж

Юлия и фамилията ѝ са от Смолян, само че отпътуват за Турция, когато тя е 8 клас. Тогава тя не знае и дума турски, седи постоянно на последния чин и просто слуша и преписва от съучениците си. Те се отнасят деликатно и с схващане към нея. Въпреки това Юлия споделя, че това е бил най-трудният ѝ интервал в живота - изоставя приятелите си в България и отива в нова среда без да знае езика ѝ. 

Виж още: Луна сподели първокласната си спалня и разгласи, че продава родния си апартамент в Шумен

Първоначално Юлия стартира работа като модел, а работата ѝ я среща с артиста Атила Таш. След това подписва първия си контракт за сериал. Следват още 4!

Днес българката разказва идването си в Истанбул като най-трудния миг в живота ѝ, който довел до най-хубавия. 

Изображение: https://www.instagram.com/yuliaporyazova

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР