Турски шофьор е направил опит да подкупи полицай при проверка

...
Турски шофьор е направил опит да подкупи полицай при проверка
Коментари Харесай

Полицай отказа подкуп от 250 евро от турски шофьор

Турски водач е направил опит да подкупи служител на реда при инспекция на автомагистрала " Марица " в община Свиленград и е арестуван, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково, представени от Българска телеграфна агенция. На 4 ноември, в 9:30 часа на аутобана, екип от пътни служители на реда е подал сигнал за ревизия на маджарски товарен автомобил - влекач.

Камионът, каран от 50-годишен мъж, се е движел рисково по автомагистралата в посока граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ". Младшият автоконтрольор Даниел Георгиев е направил проба с техническо средство, която е отчела съществуване на 1,82 промила алкохол в издишания въздух.

За да осуети глобата, турският лидер е предложил на служителя на реда банкноти на стойност 250 евро. Последвало е задържането му по формираното досъдебно произвеждане.

Това е трети случай тази година, в който служителят на реда Георгиев отхвърля рушвет. Предишните два отново бяха с турски водачи на транспортни средства, използвали алкохол. Случаите бяха на автомагистрала " Марица " на 6 април и в Свиленград на 8 юли.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР