Турски политик е една от двете жертви при вчерашната стрелба

...
Турски политик е една от двете жертви при вчерашната стрелба
Коментари Харесай

Убиха турски политик в избирателна секция

Турски политик е една от двете жертви при вчерашната пукотевица в източния град Ерзурум, написа анкарският в. Хюриет.

Няколко души се спречкаха в една от секциите и абсурдът прерасна в пукотевица. Няколко патрона раниха смъртоносно деятеля на локалното поделение на Добрата партия Мехмет Дурмаз. "Нашият сътрудник и другар бе погубен подло. Това закононарушение бе осъществено от подлеци ", се показва в пост на политическата групировка в Twitter. Ръководството на партията изрази съболезнования на околните на починалия.

На изборите за президент и парламент президентът на югоизточната ни съседка Реджеп Ердоган завоюва следващ мандат, а неговата политическа мощ – Партията на справедливостта и развиването (ПСР) болшинство в органа на законодателната власт. Малко след оповестяването на резултатите от най-голямата опозиционна мощ и най-старата политическа групировка Народнорепубликанската партия упрекнаха Избирателната комисия в манипулиране на резултатите от вота 2 в 1.

Междувременно РИА Новости заяви забавен факт от изборен сектор в град Мангават (провинция Анталия). Членове на изборна комисия откриха бюлетина, на която бе изписано на ръка името на съветския президент Владимир Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР