Турски гражданин, живеещ във Франция, е починал от Ковид-19, съобщиха

...
Турски гражданин, живеещ във Франция, е починал от Ковид-19, съобщиха
Коментари Харесай

Tурчин във Франция почина от коронавирус

Турски жител, живеещ във Франция, е умрял от Ковид-19, оповестиха турски медии. Това е първият смъртен случай на турчин, инфектиран със смъртоносния вирус.

Починалият е 64-годишен турчин с букви Х.Б., родом от град Мерсин. Същият е бил приет в болница в събота в болничното заведение с сложена диагноза Ковид-19, където е умрял.

Съпругата и трите деца на умрелия също са в болница и са сложени под карантина, показват медиите, представени от Българска телеграфна агенция.

Композиторът и музикант Брет Дийн е инфектиран с ковид

Междувременно кметът на огромната община на Истанбул Екрем Имамоглу съобщи, че въз основата на постъпващата информация все още няма съществуване на болестта в Турция.

Имамоглу уточни, че в средствата за всеобщ превоз - метрото, рейсовете и прочие - се ползват засилени дезинфекционни ограничения. Четирийсет коли на общината, оборудвани със средства за стерилизация, обикалят из града.

Запитан дали той самият подхваща някакви защитни ограничения против вируса и какви са те, Имамоглу сподели, че заобикаля да се ръкува с доста хора или да се целува при среща с познати, постоянно си мие ръцете.

За страдание, сме принудени да пазим отдалеченост, сподели още истанбулският кмет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР