Турски гражданин е задържан и обвинен за опит за контрабанда

...
Турски гражданин е задържан и обвинен за опит за контрабанда
Коментари Харесай

Турски гражданин е задържан и обвинен за опит за контрабанда на метамфетамин през Капитан Андреево


Турски жител е арестуван и упрекнат за опит за контрабанда на метамфетамин през граничния контролно-пропускателен пункт  (ГКПП) " Капитан Андреево ", оповестиха от прокуратурата. Мъжът с букви Р. Д., 36 година, е пътувал в товарна комбинация от България за Турция на 19 октомври.

Тогава при инспекция на пункта митническите чиновници откриват в джоба на якето му и във фабрични долапи и джоб на страничната врата на влекача дрогата с тегло 212,7 грама и на обща стойност 5317,50 лв.. Шофьорът също така е бил тестван за опиати, като дрегерът е отчел приложимост на метамфетамин и амфетамин, за което също му е повдигнато обвиняване.

Р. Д. е арестуван за 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура – Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него, допълниха от държавното обвиняване.

Последният оголен случай на контрабанда на метамфетамин през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " бе на 12 октомври т.г. в камион по дестинацията Турция - Германия. Тогава бе арестуван също турски жител за противозаконния транспорт на 4,9 кг. от опиата на стойност 122 500 лв.. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР