Турската полиция е заловила днес четири чувала с предварително подпечатани

...
Турската полиция е заловила днес четири чувала с предварително подпечатани
Коментари Харесай

Турската полиция е заловила автомобил с четири чувала подпечатани бюлетини

Турската полиция е заловила през днешния ден четири чувала с авансово подпечатани бюлетини в автомобил в региона на град Суруч, Югоизточна Турция, оповестява електронното издание на в. " Джумхуриет ".

Полицията е спряла колата, стреляйки във въздуха. Три лица, които пътували в транспортното средство, са арестувани, предава Бнт.

Полицаите са работили по получен сигнал, съгласно който автомобил пътува с към този момент подпечатани бюлетини към локално учебно заведение, в което са открити изборни секции, с цел да подмени гласовете в урните.

Когато екипите се пробвали да спрат колата, водачът е нараснал скоростта и полицията е стреляла предупредително във въздуха. Тримата пасажери изхвърлили бюлетините на пътя.

По случая е стартирано следствие.

Град Суруч, окръг Шанлъурфа, се оказа през днешния ден сцена и на други хипотетични изборни нередности. Турски медии разпространиха изказвания, че в една от изборните урни в Суруч е имало " всеобщ избор ", а също и че членове на разнообразни секционни комисии са били удряни.

Турската организация Демирьорен заяви, че трима души са били ранени в Суруч при свада сред две групи гласоподаватели, пристигнали да гласоподават. Причината за зародилия спор, в който е било употребявано огнестрелно и хладно оръжие, не е известна. Спорът завършил с намесата на полицията, а ранените са откарани в болница. Има арестувани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР