Турската полиция е задържала албански гражданин, издирван с червена бюлетина

...
Турската полиция е задържала албански гражданин, издирван с червена бюлетина
Коментари Харесай

Заловиха издирван албански наркобос в Турция

Турската полиция е задържала албански жител, търсен с алена бюлетина на Интерпол за трафик на опиати, заяви Ройтерс, като се базира на турския вътрешен министър Али Йерликая.

Дритан Реджепи, прочут като водач на наркокартела „ Компания Бело “, е пренасял опиати от Южна Америка за Европа, предава Българска телеграфна агенция.

Албанският информативен портал „ Шчиптаря “ оповестява, че Дритан Реджепи е едно от многото имена, употребявани от търсения, както и че и в Албания той има задочна присъда от 25 години затвор. 

Обвиненията към него са за ликвидиране на двама служители на реда през 1998 година във Фуш-Круя, северно от албанската столица Тирана.

Последното му влизане в Албания е записано през 2013 година, като в страната той е бил разгласен за търсене поради взимане на пленник и ликвидиране на още един човек, както и за наркотрафик.

Реджепи е бил търсен още в Испания, Италия и Англия за трафик на кокаин. В Белгия, Нидерландия, Англия и Южна Америка е прочут като водач на една от най-опасните групи за наркотрафик към Европа.

Турският вътрешен министър съобщи, че Реджепи е влезнал в Турция през летището в Истанбул с колумбийски паспорт на името на Бенхамин Омар Перез Гарсия, написа още „ Шчиптаря “.

При залавянето у наркобоса са открити златни бижута, скъпи часовници и пари в евро.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР