Турската полиция е успяла да идентифицира жертвата на ужасяващо престъпление

...
Турската полиция е успяла да идентифицира жертвата на ужасяващо престъпление
Коментари Харесай

Идентифицираха обезглавена жена по серийния номер на гръдните й импланти

Турската полиция е съумяла да разпознава жертвата на ужасяващо закононарушение посредством серийния номер на гръдни импланти, съобщи „ Хюриет дейли нюз”. Убийството е било осъществено в северната провинция Сакария.

Полицаите са намерили два разчленени натрупа – на мъж и жена – заровени в 13 торби за боклук в необитаем регион. Полицейски източници разкриха, че телата на убитите са били разчленени с трион или различен изострен предмет. Аутопсията е посочила, че дамата е имала силиконови импланти в гърдите.

Полицаите по серийния номер са се свързали с хирурга, който е направил интервенцията, и по-късно са разпознали жертвата. Убитата е иранка. Идентифицирането на мъжа, чието тяло е било до това на дамата, е станало елементарно. Той също е иранец. Все още няма изясненост кой е умъртвил двамата иранци и какви са претекстовете за това извънредно закононарушение. Разследването по случая продължава. Една от версиите е, че двамата иранци може да са били убити след сборичкване, причина за което са пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР