Турската хотелска верига Asteria Hotels & Resorts стъпи в България

...
Турската хотелска верига Asteria Hotels & Resorts стъпи в България
Коментари Харесай

Турската верига Asteria Hotels & Resorts влезе в България

Турската хотелска верига Asteria Hotels & Resorts стъпи в България и към този момент ръководи някогашния хотел „ Зорница резиденс “ в центъра на Слънчев бряг. Това разгласи за TravelNews Мартин Петков, шеф на българската компания MPM Hotels, която дружно с турския тръст си партнират по плана. Хотелът към този момент носи името Asteria Family Sunny Beach, който е освежен отчасти, а за идната година ще бъде напълно реновиран, сподели той. Изградени са два а ла карт ресторанта. Хотелският комплекс главно ще посреща туристи от Германия, Нидерландия, Румъния и България.

Мартин Петков изясни, че това е първият обект на Asteria Hotels & Resorts зад граница. Турската верига има и оперира още три хотела в южната ни съседка. Най-известният е Asteria Kremlin Palace в курорта Кунду в Анталия, който имитира Кремъл в Москва, а в двора му е издигнато копие на катедралата „ Св. Василий Блажени “. Asteria Kemer Resort е в курорта Кемер също в Анталия, а Asteria Bodrum Resort е в другия курорт – Бодрум.

От турската верига са изпратили личен състав и готвачи в комплекса в Слънчев бряг. Заради неналичието на български фрагменти той се надява да наемат повече турски чиновници за идващия сезон. Пречка е издаването на работни визи за чужденци, изключително от трети страни. Периодът лишава към 6 месеца, което е огромен проблем за туристическия отрасъл, акцентира Петков.

Хотел Asteria Family Sunny Beach е четири звезди и разполага със 164 стаи, 3 ресторанта и 4 бара. Работи по системата all inclusive. Намира се наоколо до централния плаж на Слънчев бряг, на който има чадъри и шезлонги в лично обособена зона. Разполага с басейни с шезлонги и чадъри и огромна зелена градина, в която има над 200 типа зелена растителност, осигуряваща естествена сянка през горещите летни дни. Има разнообразна дневна и вечерна анимационна стратегия за възрастни и деца, както и детски клуб ( 4-12 годишна възраст ). В непосредствена непосредственост е известаната крайбрежна алея на курорта.

Българското сдружение МПМ Хотелс предлага мениджмънт на хотелски комплекси под наложена на пазара лична комерсиална марка – MPM Hotels. Осигурява на практика и консултантски услуги за ръководство на интервенциите, маркетинг и продажби, предпроектни изследвания, стратегическо бизнес обмисляне, ръководство на личния състав, правене на оперативни бюджети, както и други съпътстващи хотелския мениджмънт действия, които са от основно значение за цялостната доходност на вложенията в туризма. Тя оперира още 9 обекта в България – четири от тях са в Слънчев бряг - МПМ Хотел Астория, MПМ Хотел Орел, МПМ хотел Кондор и МПМ Хотел Калина Гардън. В Елените е МПМ Хотел Зорница Сендс енд СПА, а в Несебър - МПМ Хотел Арсена. От зимните курорти са показани Банско - МПМ Хотел Спорт и МПМ Хотел Гинес и Пампорово - МПМ Семеен Хотел Мериан.











Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР