Туроператорът Jet2holidays отбеляза, че вече има с 30% повече записвания

...
Туроператорът Jet2holidays отбеляза, че вече има с 30% повече записвания
Коментари Харесай

30% повече туристи от Великобритания очакваме през лятото на 2025 г.

Туроператорът Jet2holidays означи, че към този момент има с 30% повече записвания за летни почивки на туристи от Англия за 2025 година, а растежът на ранните записвания за актуалната година е 70 на 100 повече. Данните бяха показани от Джанис Матер, началник на Jet2.com & Jet2holidays летища и туристически организации на министъра на туризма Зарица Динкова при откриването на интернационалното туристическо ревю ITB в Берлин.

„ Предстои ни откриването на нов маршрут от Ливърпул, а това лято ще летим 21 пъти в седмицата до Бургас. Туристите от Англия търсят качество и резистентност, по тази причина ние се стремим да им покажем хубостта на България “, сподели Джанис Матер.

Министър Динкова акцентира, че положителните резултати, които регистрира английският туроператор, в действителност са плод на огромните старания, които поставят представителите на всички заинтригувани в туризма у нас.

Работим интензивно по това  да подпомогнем хотелиерите и българския туризъм като цяло. Знаем, че туристите от Англия високо ценят и влагат в своето здраве, рекреация и уелнес. Плануваме и огромни вложения в устойчивостта на сектора у нас, с цел да реализираме по-голяма конкурентоспособност освен на европейския, само че и на международния пазар, изясни министър Динкова.

Представителите на Jet2holidays подчертаха, че към този миг работят с 55 хотела в курортите ни Несебър, Обзор, Поморие, Слънчев бряг и Св. Влас. А поради огромния интерес на туристите от Острова откриват два нови маршрута от Ливърпул и Единбург до българското Черноморие.

„ Искаме да ви поздравим и да ви благодарим, тъй като вие сте първият министър, който съумя да реализира същинска промяна посредством метода, по който се популяризира българският туризъм и с помощта на това в този момент го промотираме дружно. Защото единствено по този начин можем да продължим да поддържаме интереса на хората към България, а това е извънредно значимо “, обявиха от Jet2holidays.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР