Турнирният директор на Miami Open Джеймс Блейк увери, че той

...
Турнирният директор на Miami Open Джеймс Блейк увери, че той
Коментари Харесай

Джеймс Блейк: Направихме всичко възможно, за да доведем Джокович в Маями


Турнирният шеф на Miami Open Джеймс Блейк увери, че той и неговият екип са създали всичко по силите си, с цел да може Новак Джокович да играе на шампионата, който започва през идната седмица.

Световният №1 отдръпна поръчката си, откакто още веднъж не получи изключение за допускане до Съединени американски щати като неимунизиран против Covid чужденец. По този метод сърбинът пропуща и двата американски Мастърса и завръщането му на корта би трябвало да бъде на шампионата от същата категория в Монте Карло.

„ Ние сме един от най-хубавите шампионати в света и бихме желали най-хубавите играчи да могат да играят тук. Направихме всичко, което можехме. Опитахме да приказваме с държавното управление, само че нямаше какво да създадем. Случи се същото като с Индиън Уелс, опитахме да осигурим изключение за Джокович, само че не бе допустимо “, разяснява Блейк, който е някогашен №4 в света. „ Той е най-великият ни първенец, печелил е 6 пъти, само че това не е по качествата ми. “

„ Надявам се Новак да се върне следващата година и се надявам да го видя в Съединени американски щати за шампионатите по-късно през годината, в Синсинати и на US Open “, добави Блейк.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР