Турнирният директор на Маями и бивш на САЩ – Джеймс

...
Турнирният директор на Маями и бивш на САЩ – Джеймс
Коментари Харесай

Директорът на голям турнир в САЩ защити Джокович от Австралия

Турнирният шеф на Маями и някогашен на Съединени американски щати – Джеймс Блейк, показа, че присъединяване на в конкуренцията във Флорида ще бъде „ отлично нещо “ за шампионата.
Блейк удостовери, че сръбския тенисист постоянно е „ добре пристигнал “ в южния щат в Съединени американски щати, а Ноле е триумфирал шест пъти в Маями (2007, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016).
Американецът обществено разгласи, че е за имунизацията против ковид, само че също по този начин разкритикува австралийските управляващи за човечен гнет против Джокович, който сърбинът понесе при започване на 2022-а година в Мелбърн, Австралия.
„ Не съм склонен с позицията на Джокович за имунизациите. Неговото решение е такова, че той е един от тримата тенисисти в Топ 100, който остава неимунизиран, а това не носи позитиви никому. От друга страна, всичко, което му се случи в Австралия, е нечовешко и заслужава рецензии по отношение на тази страна. Джокович не е нарушител, той просто има свое мнение, което е и разумно. Нямам подозрение, че той страда в този момент, само че считам, че продължава да бъде един от най-умните тенисисти в тура и това го демонстрира години наред “, разяснява Джеймс Блейк.
Американецът приказва и за отношението на австралийските управляващи по време на целия престой на Джокера в щата Виктория. „ Много хора се нахвърлиха против Новак по време на цялото крушение, обвързвано с визата му за Australian Open. Няма подозрение, че и той носи виновност, само че методът, по който в Австралия се отнасяха към него, беше призрачен. Снимките, когато го извеждаха към колата и го държаха на задната седалка като че ли е нарушител, бяха недостойни от тяхна страна “, приключи по проблема Джеймс Блейк.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР