Турнири по бокс, ММА, кикбокс и карате ще бъдат организирани

...
Турнири по бокс, ММА, кикбокс и карате ще бъдат организирани
Коментари Харесай

Организират благотворителни турнири в помощ на Красимир Чолаков

Турнири по бокс, ММА, кикбокс и карате ще бъдат проведени в помощ на известния роден боксьор и треньор Красимир Чолаков. Той има потребност от помощ, откакто прекара втори инсулт и сега се намира в тежко положение. Тази причина е подтикнала неговите другари от Семеен кодекс „ Славия Спортес “ да проведат няколко шампионата по разнообразни бойни спортове, събирайки по този метод средства за неговото лекуване.

Надпреварите ще се състоят, само че към момента не е явен точния ден на провеждането им, заради епидемията от ковид. За момента, всеки който желае да помогне може да го направи като на рецепцията на Семеен кодекс „ Славия Спортес “ е псотавена кутия за дарения.

Красимир Чолаков е роден на 12.08.1961 година в Бургас. Започва да се занимава с бокс на 16 години. 11 сезона е играч на БК „ ЦСКА “, след това треньор в спортното учебно заведение на „ армейците “. Той е и професионален играч 3 години в Белград, две в Лион (Франция) и още толкоз в Лондон. Чолаков е притежател на Световната купа, като става и международен боен първенец по бокс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР