Турнирът за Купата е лесен шанс да играеш в Европа,

...
Турнирът за Купата е лесен шанс да играеш в Европа,
Коментари Харесай

Копич: Има много неща, които трябва да подобрим

Турнирът за Купата е елементарен късмет да играеш в Европа, тъпо е, че пропуснахме тази опция, съжаляваше след загубата с 2:1 от Славия в София старши треньорът на на Ботев (Пловдив) Желко Копич. 

" Започнахме с добра мотивация и сила. Отбелязахме гол, само че по-късно получихме подобен. През втората част допуснахме нов гол, опитахме да реагираме и създадохме положения, само че Славия завоюва и ги приветствам за това.

За нас е доста неприятно да получим гол в подобен миг, тъй като тъкмо бяхме разкрили. Не е елементарно да допуснеш незабавно изравнителен гол.

Първото полувреме беше положително за нас. Най-големият проблем за втората част бе този втори гол. Не бяхме добре позиционирани и Славия вкара. След това се опитахме да реагираме, само че не се получи.

Играчите имат потребност от отмора, да прекарат време със своите фамилии. След това да създадат предсезонна подготовка и да са подготвени за началото на мачовете.

Има доста неща, които би трябвало да подобрим. Най-напред би трябвало да преценим цялата обстановка, да създадем равносметка и по-късно да решим по какъв начин да действаме.

Очаквам Неделев да се завърне, тренира и има позволение от лекарите. Важен е за нас и въздействието, което ще окаже на тима е доста ", съобщи Копич.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР