Турнирът Шампионска лига се завръща в началото на месец октомври

...
Турнирът Шампионска лига се завръща в началото на месец октомври
Коментари Харесай

Аякс има големи шансове да спечели срещу Наполи според Efbet

Турнирът Шампионска лига се завръща при започване на месец октомври с мачовете от третия кръг на груповата фаза. В един от най-интересните дуели във вторник, 4 октомври, тимът на Аякс посреща отбора на Наполи. дава огромни шансове на нидерландския отбор да завоюва пред своите почитатели и да се върне в битката за първото място в група А. Коефициентите на са в интерес на Аякс, само че Наполи няма по какъв начин да бъде отписван, защото е водач в групата с две победи в първите си два мача.

Аякс и Наполи ще имат сложната задача да се класират на 1/8-финалите, защото в тяхната група е и Ливърпул. Наполи е крачка по-близо до идната фаза на шампионата, откакто разгроми „ алените “ с 4:1 на личен терен на 7 септември. Този безапелационен триумф даде доста самочувствие на неаполитанци. Наполи сега е в серия от пет следващи победи. Тимът на Лучано Спалети завоюва безапелационно и втория си мач в група А на Шампионска лига – гостуването на Рейнджърс в Глазгоу. Наполи надделя своя противник с класическия резултат 3:0, а тогава бе любимец на Ефбет за успеха. Сега италианският отбор ще има много по-трудна задача, защото го чака младият и въодушевен тим на Аякс.

Нидерландският гранд, който се раздели с някои от звездите си през това лято, демонстрира страховит футбол и през новия сезон. Аякс стартира акцията със седем следващи победи – шест в шампионата и една в ШЛ. Аякс позволи две следващи провали преди интернационалната пауза, откакто отстъпи на Ливърпул и АЗ Алкмаар. Донякъде първото проваляне – против „ алените “ на „ Анфийлд “, бе предстоящо за залагащите в уеб страницата на efbet, само че загубата от АЗ Алкмаар пристигна като изненада. Сега Аякс ще бъде насочен да се реваншира на своите почитатели и да реализира втора победа в Шампионска лига. Отборът ще се опита да употребява експлозивността в играта си и да сътвори доста проблеми на отбраната на Наполи.

Италианският отбор сигурно ще бъде удовлетворен от точка в тази среща. Но възпитаниците на Лучано Спалети едва ли ще играят отбранително в Амстердам. Първите два мача на Наполи в група А на Шампионска лига този сезон предложиха осем попадения. Двубоите на Аякс също бяха много резултатни – седем гола в двете им срещи. По всичко наподобява, че тези тимове готвят ефективен конфликт на 4 октомври. Опцията над 2.5 гола с 1.61 коеф. в Efbet е добър избор за залог, като също може да пробвате и попадения в двете порти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР