Tурнирът по тенис за Купа Кремъл за мъже и жени,

...
Tурнирът по тенис за Купа Кремъл за мъже и жени,
Коментари Харесай

Без Купа Кремъл тази година

Tурнирът по тенис за Купа Кремъл за мъже и дами, който трябваше да се организира от 16 до 23 октомври тази година Москва, е анулиран, оповестиха уредниците за ТАСС.

" Департаментът по спорт на столицата Москва и организационният комитет на интернационалния шампионат по тенис за Купа Кремъл взеха взаимно решение да не организират конкуренцията, планувана за 16-23 октомври. Предполага се, че до края на годината в Москва ще се провеждат серия от интернационалните тенис шампионати, в това число надпревари с присъединяване на тенис митове и млади спортисти, които са водачи в международната класация в своите възрастови категории ", се споделя в изказване на уредниците.

В началото на март Асоциацията на тенисистите експерти (АТП) и Женската тенис асоциация (УТА) взеха решение да отстранен шампионата в Москва от своите календари. Купата на Кремъл се организира в Москва от 1990 година насам.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР