Турнирът на УЕФА Лига на нациите продължава и днес, като

...
Турнирът на УЕФА Лига на нациите продължава и днес, като
Коментари Харесай

Лига на нациите продължава с нови четири сблъсъка

Турнирът на УЕФА Лига на нациите продължава и през днешния ден, като програмата включва четири дуела. Най-голям интерес провокират срещите от група 4 на Дивизия А, които опълчват - и -. От група 1 на Дивизия А пък са дуелите - и -.
 Страхотна футболна вечер в Лига на нациите Страхотна футболна вечер в Лига на нациите
Белгия започва с тежка домакинска загуба 1:4 от Нидерландия и няма право на втора неточност пред лична аудитория на “Крал Бодуен ”. Полша от своя страна обърна с 2:1 запасите на Уелс, защото водещите футболисти бяха непокътнати за идния заключителен бараж за Мондиал 2022 против Украйна, извоюван с 2:1.

“Драконите ” започват Лига на нациите на крилете от еуфорията от класирането на международното против Нидерландия в Кардиф. Местните считат, че героите от баража още веднъж ще получат отмора. От своя страна “лалетата ” са под пара след триумфа с 4:1 над Белгия.

Интересно ще е и семейството на Ейре против Украйна. Това ще е първи мач сред двата отбора в историята. Домакините ще разчитат на неналичието на въодушевление за игра у гостите, които пропуснаха опцията да играят на международното.

В последния мач от програмата Шотландия приема Армения. Домакините нямат право да подценят противника, който започва акцията с победа с 1:0 над Ейре и е краткотраен водач в потока.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР