Турнир по плажен волейбол Beach Volley Varna open“ започва на

...
Турнир по плажен волейбол Beach Volley Varna open“ започва на
Коментари Харесай

На плажа в Аспарухово започва турнир по волейбол

Турнир по плажен волейбол „ Beach Volley Varna open “ стартира на плажа в Аспарухово във Варна. Надпреварата се провежда и организира от Община Варна. Състезанието ще се организира на 30 юни, събота, от 09.00 часа и 1 юли, неделя, от 09.00 часа. 

Идеята на шампионата е да се подтиква и разпространява двигателната интензивност измежду спортисти и дилетанти и разпространение на плажните спортове в град Варна. Турнирът е за мъже и дами по настрана.

В шампионата по плажен волейбол имат право на присъединяване тим формиран от двама мъже и две дами /по отделно/, които не са взели участие на шампионати по плажен волейбол кръг от Директива за птиците на БФ Волейбол. Един играч има право да взе участие единствено в един тим.

Техническа конференция за изтегляне на жребии за тимовете ще се състои на 30.06.2018 година от 08.40 часа на Аспарухов плаж - Варна.

Заявки за присъединяване се подават на [email protected] до 12.00 часа на 29 юни – като се афишира име на тим и две имена на участниците в тима.

Формата на осъществяване зависи от броя на записаните двойки при мъже и при дами (групи или скица на елиминация).

Класирането e отборно. За състезателите класирали се на първите три места при мъже и първите три при дами са планувани предметни награди и

НАГРАДЕН ФОНД:

 1 място 100 лв. на тим мъже 1 място 100 лв. на тим дами

 2 място 50 лв. на тим мъже 2 място 50 лв. на тим дами

 3 място - предметни награди

Официалното награждаване ще се състои на 1 юни 2018 година (неделя) след края на финалните срещи за мъже и дами.

Контестации се подават до 10 мин. след края на срещата, на основния арбитър и на представител от уредниците. Разглеждат се от комисия в състав съдийски уред и представител на уредниците.

Турнирът се организира по правилника за плажен волейбол на FIVB. Състезанието ще се играе с волейболни топки Гала – утвърдени от БФ Волейбол.

Организационните разноски, разноските за лекарски, съдийски възнаграждения и награди се обезпечават от уредниците от Община Варна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР