Турнето се завръща на 9 септември с концерт в Севлиево

...
Турнето се завръща на 9 септември с концерт в Севлиево
Коментари Харесай

8 години Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители

Турнето се завръща на 9 септември с концерт в Севлиево

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща с нови изненади на 9 септември в град, който за първи път ще усети онлайн магията на турнето. Организаторите включват Севлиево в програмата в резултат на стотици получени запитвания от страна на локални жители. 5 български града към този момент станаха част от музикалната страст и потвърдиха, че родната аудитория е една от най-ентусиазираните, а нашите реализатори – на международно равнище. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour поддържа българските реализатори, реализирайки най-големия музикален план в последните 8 години.

Музикалната част в Севлиево стартира в 18:00 часа в парк „ Казармите “, където на сцената ще се качат Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & McP, нашият хореограф Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers.

Специално за всички жители и посетители на Севлиево за първи път в програмата са включени и проведени срещи с обичания инфлуенсър на България DENI и латино генг кралете Torino & Pashata. Така, сред 11:00 и 13:00 часа в Ритейл Парк всички почитатели ще имат опция да поговорят онлайн, да се снимат, да вземат подпис, както и да завоюват FRONT ROW пропуск за концерта.

Повече информация за турнето, интензивностите, извънредни фрагменти и доста любопитни вести може да откриете на Фейсбук страниците на и, както и в Instagram профилите и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР