Турнето на Кралят на руската поп музика в България стартира

...
Турнето на Кралят на руската поп музика в България стартира
Коментари Харесай

Филип Киркоров пристига в България с частния си самолет, придружен от двете си деца

Турнето на " Кралят " на съветската поп музика в България започва от Русе, следват - Варна, Бургас, Пловдив и София.

„ Идеята на шоуто „ Я " е неповторима. Това не е просто концерт, а дружно с Франко Драгоне /Franco Dragone/, направихме същински театър на който публиката се усеща, като воин от приказен роман, странник в света на личните си мечти и фантазии ", показа Филип Киркоров пред в. 24 часа.

За турнето в България, идват 7 камиона с техника, над 100 т. съоръжение, няколкостотин костюма, 80 актьори, подбрани с кастинги от цяла Русия.

На сцената, окъпана в светлина са позиционирани красиви, големи, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща, концептуална визуализация, хидравлични декори и шадраван. Спектакълът „ Я " е с дълготрайност 150 минути, през които феновете ще чуят с изключение на хитсинглите и песните от новия албум на звездата.

Филип Киркоров идва в България с частния си аероплан, съпроводен от двете си деца - Алла - Виктория и Мартин.

По мотив 50 годишния празник, изключителните му достижения в международната музикална просвета, цялостна креативна активност и приноса му в издигането на интернационалния престиж на България и Варна, като духовни и културни центрове, Филип Киркоров е почетен с влиятелната премия „ Почетен жител на Варна ".

България е част от международното турне на Филип Киркоров с шоу-спектакъла " Я " ( в превод от съветски " АЗ " ).
https://youtu.be/YZV5qnGH1Ps

Впечатляващият, интернационален екип, изравен зад грандиозния театър „ Я ": Режисьори - Франко Драгоне и Павел Брюно, дружно създадали 5 плана на Цирк Дю Солей и блестящото шоу на Селин Дион " A New Day ",
Хореограф -Тони Теста /САЩ/ работил с Майкъл Джаксън, Джанет Джаксън, Кайли Миноуг, Архитект и дизайнер - Маркос Винал /Белгия/, Художник на осветлението Алан Лорти /Канада/, режисирал осветлението на Роберт Лепаж, Едуард Лока, Лара Фабиан и мюзикъла „ Нотр Дам Де Пари ", Музикален шеф Иван Кассар /Франция /, работил с Лара Фабиан, Джони Холидей.

Филип Киркоров е без подозрение най-успешният актьор на съветската музикална сцена, който слага летвата все по-високо с всяка нова продукция.

Най-продаваният, съветски реализатор за всички времена в никакъв случай не пропуща да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.

Роден е на 30 април 1967 година във Варна, в артистичното семейство на български артист от арменски генезис и рускиня. Семейството още в детството му се мести в Съюз на съветските социалистически републики.

Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, кавги, влиятелни награди и осъществявания на известни международни подиуми - Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, Карнеги хол в Ню Йорк.
Организатори на турнето - DEGRIS EVENTS

Русе 17.09. 2017 година " Булстрад Арена "
Варна 19.09.2017 година Дворец на културата и спорта
Бургас 22.09.2017 година Летен спектакъл
Пловдив 24.09.2017 година Колодрум
София 25.09.2017 година НДК зала 1

Билетите се популяризират в мрежата на EVENTIM.BG, централната каса на НДК, бензиностанции OMV, мрежите на Office1, Orange.

 &feature=youtu.be
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР